Начало ММА Мат Митрион победи Фьодор Емеляненко с нокаут
0

Мат Митрион победи Фьодор Емеляненко с нокаут

Мат Митрион победи Фьодор Емеляненко с нокаут
0

Легендарният руски боец Фьодор Емеляненко (36-5 MMA, 0-1 BMMA) допусна една от малкото си загуби! “Последният император” се завърна на ринга и рано тази сутрин направи дебют във веригата Bellator MMA срещу американеца Мат Митрион (12-5 MMA, 3-0 BMMA) на галата Bellator 180, която се проведе в легендарната зала “ Медисън Скуеър Гардън ” в Ню Йорк.

Митерон спечели двубоя с технически нокаут още в първия рунд.

Двамата бойци започнаха много внимателно мача. Митрион се движеше повече, Емеляненко беше заел изчаквателна позиция.

В началото на втората минута 40-годишният Емеляненко и 38-годишният Митрион се треснаха едновременно с всичка сила и двамата паднаха по гръб на на платнището.

Митрион се оказа по-малко наранен и бе в състояние да се възползва напълно от тази ситуация и се нахвърля върху Емеляненко, нанесе му редица завършващи удари и го нокаутира, след които реферът спря срещата. Двубоят завърши около 01:14 след началото на първия рунд.

Двубоят в Ню Йорк трябваше да се състои още през февруари. Часове преди началото му обаче Мат Митрион получи бъбречна криза и постъпи в болница.

Емеляненко е смятан за най-великия ММА боец в тежка категория за всички времена. Преди години се отказа от ринга и стана шеф на Руски бойни федерации. После дори стана депутат от „Единна Русия“.
Митрион също е интересна личност. Той е състезател по професионален футбол. На 30 години обаче се ориентира към смесените бойни изкуства.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.