Начало Видео ММА рефер удуши боец, който го нападна след като бе нокаутиран (ВИДЕО)

ММА рефер удуши боец, който го нападна след като бе нокаутиран (ВИДЕО)

ММА рефер удуши боец, който го нападна след като бе нокаутиран (ВИДЕО)
0

Световната ММА сцена ни е правила свидетели на какви ли не случки и моменти през годините и точно когато си мислим, че няма какво да видим повече… Изненада!

Поредната рядко виждана сцена се разигра през изминалия уикенд на галавечер в Русия, а в главен герой се превърна реферът на една от биките.

Въпросният двубой приключи светкавично. Единият боец бе нокаутиран след чудесно попадение в муцуната, а буквално секунда след това всичко приключи, когато реферът прекрати срещата. Е , не точно всичко, защото точно тогава започна и най-лудата част.

Докато победителят въртеше обиколки на победата, нокаутираният боец понечи да атакува реферът, който пък показа чудесна защита при опит за тейкдаун и моментлано контрира с перфектна задушаваща техника.

Няколко мига по-късно видимо доволният от уменията си рефер пусна захвата и се отдалечи от инцидента с привидно задоволство изписано на лицето му. Видеото моментлано стана хит в социалните мрежи, където потребители оправдаха атаката на боеца със загубата на съзнание и инстинскта за продължаване на боя.

Други пък анализираха случката с насмешка и коментираха, че пострадалият боец е загубил два мача в рамките на 10 секунди.