Начало ММА Нейт Диас и Хабиб на косъм от меле
0

Нейт Диас и Хабиб на косъм от меле

Нейт Диас и Хабиб на косъм от меле
0

Грандиозен масов бой между щабовете на Хабиб Нурмагомедов и Нейт Диас, разбира се – с участието и на двете звезди, се размина на косъм в Лас Вегас.

Двамата бяха настанени близо един до друг при октагона в „Ти Мобайл Арина“, като напрежението ескалира преди началото на боя между Арнолд Алън и Жилберт Мелендес, приключил с единодушна победа за първия. Според потребители в социалните мрежи, Диас е започнал да подкрепя шумно Мелендес, с когото тренира, по пътя му към октагона. Това е провокирало щаба на Хабиб и двата лагера се разминаха на косъм от брутална саморазправа, благодарение на бързата намеса на охраната. Видео от инцидента пък бързо се появи в социалните медии:

Малко по-късно журналистът от ESPN Брет Окамото опита да смекчи ситуацията. „Изглежда няма нищо особено, ако изобщо има нещо, между Хабиб и Нейт.Али Абделазиз, мениджърът на Хабиб, ми каза, че Нейт е минал наблизо, казал е нещо към щаба им и охраната бързо го е отвела. Човек на Нейт също каза, че няма проблем“, написа той в социалните медии.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.