Начало ММА Официално: Нгану срещу Веласкес на 17-ти февруари

Официално: Нгану срещу Веласкес на 17-ти февруари

Официално: Нгану срещу Веласкес на 17-ти февруари
0

Страхотен MMA двубой бе потвърден от силния човек в UFC – Дейна Уайт. Кейн Веласкес ще направи дългоочакваното си завръщане в Октагона – срещу тежкия нокаутьор Франсис Нгану.

Двамата ще се изправят на 17-ти февруари в новата серия турнири UFC on ESPN. Битката им ще е главната на събитието. Наскоро организацията за смесени бойни изкуства подписа договор с медийния гигант.

Сблъсъкът ще определи претендента за титлата в тежка категория. Говори се, че Даниел Кормие съвсем скоро ще обяви края на славната си кариера.

Последната битка на Веласкес беше преди 2 години, когато успя да нокаутира Травис Браун още в първия рунд. Нгану също записа брутелен нокаут в последната си среща. Това се случи на галата в Китай, а в негова жертва се превърна Къртис Блейдс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.