Начало ММА Пауло Коста не иска бърза победа над Израел Адесаня
0

Пауло Коста не иска бърза победа над Израел Адесаня

Пауло Коста не иска бърза победа над Израел Адесаня
0

Пауло Коста се надява да „поизмъчи“ шампиона на UFC в средна категория Израел Адесаня, а не да го победи бързо в предстоящата им битка на 26-ти септември. Бразилецът допълва пред „SCMP MMA“, че възнамерява да зарадва феновете, но в крайна сметка да сложи край на спора преди последния гонг.

„Не искам да го побеждавам бързо. Искам да зарадвам хората. Надявам се да стигнем до втория рунд и тогава си мисля, че ще го пречупя“, заяви нокаутьорът Коста.

Бразилецът е непобеден в клетката и има 13 победи в актива си. В последната си среща дой надделя над Йоел Ромеро след три рунда епична битка.

„След като победих Ромеро съм сигурен, че всеки, който се е съмнявал в мен, е променил мнението си. Хората вече вярват, че съм голяма работа, а не просто поредния боец. В правилния момент аз израснах“, допълва Коста.

Коста, който е започнал пътя си в бойните спортове с бразилско джу джицу, твърди че е показал, че може да се боксира и да се бори с Йоел Ромеро и е демонстрирал шампионски дух, който му дава увереност.

„Показах, че мога да се бия за колана и затова съм толкова уверен в себе си. Ще стана новият шампион“

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.