Начало ММА Петъчни прогнози: UFC ще има нов шампион

Петъчни прогнози: UFC ще има нов шампион

Петъчни прогнози: UFC ще има нов шампион
0

Отново е време за най-доходоносната ни рубрика. Концентрираме се върху шоуто UFC 275, което ще се проведе неделя сутрин българско време.

В главното събитие ще бъде заложена титлата в лека тежка категория. Време е тя да смени своя притежател. Претендентът Жири Прохазка е с коефициент за победа над Гловър Тейшейра едва 1.50, а по-добрата опция е да спечели с нокаут, технически нокаут или предаване за 1.70.

Бразилският ветеран поцарува в най-голямата ММА организация и е време да даде път на младите. Прохазка доказа и в UFC, че разполага с много богат арсенал, който ще затрудни максимално бразилеца. Превъзхожда го в почти всички показатели.

Само щрихираме над 3,5 рунда в мача на Валентина Шевченко за 1.65 и продължаваме към другата женска битка от основната карта. В нея Вейли Жан ще спори с Йоана Енджйчик за втори път. Двете направиха супер шоу преди време и сега ще го повторят.

Тук основната прогноза е победа за китайката с решение за 2.40. Трите рунда би трябвало да се изиграят. Миналия път и двете отнесоха много бой, но никоя не се отказа да последно. По-сигурният вариант е над 2,5 рунда за 1.50.

В бокса може да се пробва Тревър Браян – Даниел Дюбоа над 3,5 рунда в мача за 1.85. Победата на Едгар Берланга на 1.40 също е солидна опция за този уикенд.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.