Начало ММА Пионер на UFC в болница след сърдечен удар
0

Пионер на UFC в болница след сърдечен удар

Пионер на UFC в болница след сърдечен удар
0

Легендата на UFC в тежка категория Марк Колман се възстановява в болница след претърпян инфаркт.

Дъщерята на 55-годишният американец Морган сподели с последователите си в социалните медии снимка от болничното му легло, с която им благодари за пожеланията и положителната енергия.

“Благодаря за милите думи и подкрепата. Възстановява се добре от инфаркта, но му предстоят още изследвания”, написа тя към снимката.

Малко по-късно и самият бивш боец се обърна към феновете си с информация, че му предстои сериозна операция.

“Не се чувствах добре от известно време, нещо ме удари здраво и гърдите ми се “заключиха”, ръцете ми изтръпнаха и беше очевидно, но не исках да повярвам. Поразходих се, лежах 6 часа, но не се подобрих. Писах на дъщерите си, че не искам да си отида, не беше честно спрямо тях. Грабнах ключовете си и стигнах до болницата с надеждата, че ми няма нищо, но имаше пълно блокиране на главна артерия. Ако не бях отишъл, сигурно нямаше да съм жив днес. Много се радвам, че го направих, искам да свърша още толкова много неща. Сега ще се опитат да разбият блокадата и да ми сложат стент. За пръв път от много време съм изключително мотивиран, благодарен съм и оценявам подкрепата. Не ми е дошло времето. Сега е време за живот”, написа Колман.

55-годишният член на “Залата на славата” на UFC е първият в историята шампион в тежка категория, като спечели пояса на UFC 12 срещу Дан Севърн.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.