Начало Интервюта Пламен Пенчев обеща: Ще има много бой

Пламен Пенчев обеща: Ще има много бой

Пламен Пенчев обеща: Ще има много бой
0

Един от най-актуалните българските ММА състезатели Пламен Пенчев излиза тази вечер в поредния си двубой при професионалистите. Неговият двубой срещу Богдан Котловианов от Украйна е главната, осма среща, от бойната гала RUSE FIGHT NIGHT. Категорията на двамата е до 84 килограма. Пенчев е и съорганизатор на турнира, заедно със Светлозар Савов. Boec.BG разговаря с него часове преди срещата. 

-Пламен, разкажете ни за предстоящи ви мач – какво да очакваме?

За предстоящия ми мач може да очаквате една истинска и класна битка между двама добри атлети.

– Какво знаете за съперника ви – Богдан Котловианов от Украйна?

Знам, че е много добър страйкър. Европейски шампион по кикбокс, шампион на Украйна по кикбокс, ръкопашен бой и бойно самбо.

– Вие сте главна среща на събитието Ruse Fight Night 4. По-специални ли са тези двубои и с какво?

Да, аз съм мейн евент на галата и тези двубои са много по-специални.  Все пак са „черешката на тортата“ и хората очакват главната среща да е най-добра и зрелищна.

– Как премина подготовката ви за този двубой? Кой ви помагаше?

Подготовката премина по план. Най-важното – без контузии. В началото на подготовката проведох един много добър лагер в Тетевен, заедно с Българска асоциация по граплинг и треньорите Ангел Караиванов, Кристиян Попов и Тодор Абрашев. Научих много нови и полезни неща. След това довърших подготовката си в Русе с моите съотборници от „Ruse Fight Club“.

– Освен за подготовката си за този мач, обаче, трябваше да се грижите и за организацията на галата. Вие сте съорганизатор заедно със Светлозар Савов. Разкаже те за тази роля. Трудно ли ви беше?

Да, доста трудничко е да си организатор на гала и в същото време да тренираш, да се готвиш и да си главна среща, което е допълнително напрежение.

– Каквото ще предложи този турнир на зрителите? 

Събитието ще предложи на зрителите едни наистина качествени равностойни битки. Бойната карта е подбрана много добре. Никой мач не може да се предвиди как ще свърши. Ще има много бой

– Това събитие се превръща в традиционно за град Русе. Как се възприема от местните хора?

Това е вече четвърто издание и се възприема много добре.  Гледа се с голям интерес, защото зрителите виждат, че организацията е на ниво, няма нагласени битки всичко е изпипано много внимателно.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.