Начало ММА Потвърдиха още един мач с българско участие на „Vendetta 16“

Потвърдиха още един мач с българско участие на „Vendetta 16“

Потвърдиха още един мач с българско участие на „Vendetta 16“
0

Стана ясно името на още един българин, който ще участва на бойното шоу „Vendetta 16“. То ще се проведе на 17 ноември в зала „Холман Дом“ във Виена. Благодарение на „Боен клуб България“, „TWINS MMA“ и „Десант Варна“, България ще бъде представена от 8 бойци.

След няколко промени – Фердун Османов (70 кг) ще премери сили с представителя на домакините Макс Голденберг. Той е 24-годишен, висок е 180 сантиметра и до момента няма загуба в две срещи на професионалния ринг.

Останалите българи, чиито имена са потвърдени до момента са – Янко Борисов (77 кг), Николай Николов (77 кг) и Александър Евстатиев (70 кг).

Софийският боец Владислав Кънчев за момента е без противник, защото съперникът му се е отказал. Всеки момент могат да бъдат подписани договорите за срещите и на останалите родни представители.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.