Начало ММА Роб Грейси отново в клетката на Белатор 222

Роб Грейси отново в клетката на Белатор 222

Роб Грейси отново в клетката на Белатор 222
0

Още един боец от фамилия Грейси ще бъде част от галавечерта „Bellator 222“. Робсън Грейси-младши ще получи шанс да се докаже срещу Оскар Вера в част от прелими мачовете на бойната карта. Шоуто е на 14 юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

Роб е по-младият брат на Ренцо Грейси. Той дебютира с победа в професионалния ММА миналия декември на „Bellator 212“. Тогава членът на прословутата фамилия събмитна Брайсен Болохао във втория рунд на мача им.

Вера ще дебютира при професионалистите.

Робсън се присъединява към братовчед си Нейман Грейси, който ще се бие за титлата на Рори Макдоналд в полуфиналите на Гран При. Младокът се е надъхал скоро да се присъедини към елитната компания, въпреки че трябва да влезе в обувките на много сериозни имена.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.