Начало ММА Русокоса красавица дари Арън Чалмърс със син

Русокоса красавица дари Арън Чалмърс със син

Русокоса красавица дари Арън Чалмърс със син
0

Британската звезда Арън Чалмърс стана баща за първи път! ММА боецът от „Белатор“ се похвали, че вече е татко в социалните мрежи, публикувайки снимки от болницата.

Приятелката му Талия Оутуей от няколко дни анонсира голямата новина. Красавицата има дъщеря от предишна връзка, с която Чалмърс неведнъж призна, че е много близък. А сега семейството им нарасна с още един член.

Арън Чалмърс е сред най-популярните състезатели на острова, като само в Twitter има над 800 хиляди последователи. Радостният боец реши да запази името на сина си в тайна и попита феновете си дали ще успеят да го отгатнат.

Джордито сподели, че е имало проблеми с настаняването в болница, след като в момента почти всички лечебни заведения на Острова са препълнени – заради коронавируса. Все пак всичко вече е в рамките на нормалното.

„Белатор“ поздрави щастливия татко и пожела бързо възстановяване на половинката му.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.