Начало ММА Щабът на Макгрегър със съобщение след ареста
0

Щабът на Макгрегър със съобщение след ареста

Щабът на Макгрегър със съобщение след ареста
0

Щабът на бившия двоен шампион на UFC в две дивизии Конър Макгрегър пусна официално изявление след ареста му във Франция. Инцидентът, заради който ирландският боец ​​е задържан, е станал на 10 септември на остров Корсика. Той е обвинен в опит за сексуално посегателство и неприлично поведение.

„Искам да кажа ясно и силно – Конър Макгрегър не е и няма да бъде мишена на тези, които искат да бъдат в заглавията, или да получат много пари. Конър Мкагрегър напълно отрича обвиненията. Той е бил разпитан и след това пуснат“, споделя мениджъра на ирландеца Ауди Атар пред TMZ.
В последните седмици Конър Макгрегър обикаля френския регион на Корсика с годеницата си Дий Девлин, като използва времето си там не само за развлечение, но и за да участва в  180-километров благотворителен воаяж през Средиземно море.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.