Начало ММА Смениха противника на Босненския бомардир

Смениха противника на Босненския бомардир

Смениха противника на Босненския бомардир
0

Дамир Хаджович ще спори в октагона срещу Янси Медейрос на събитието UFC Fight Night 188, което ще се проведе на 22 май. „Босненския бомбардир“ трябваше да се изправи срещу Николас Мота на 8 май като двубоят още не е отменен, но най-вероятно това ще се случи в най-скоро време. Сблъсъкът между Хаджович и Медейрос е в лека категория.

Янсе Медейрос има баланс от 15 победи и 7 загуби в ММА. Интересното е, че 12 от спечелените му сблъсъци са завършвали преди финалния гонг (8 с нокаут и 4 със събмишън). Откакто е част от UFC, хаваецът има 6 успеха и 7 поражения. Последните две години не са успешни за него като „Детето“ записа 3 поредни загуби. Първата дойде през 2018 на UFC Fight Night 126, където Медейрос загуби с технически нокаут в началния рунд от Доналд Серони. Втората беше в началото на 2019 година. Тя отново дойде след технически нокаут във втория рунд от Грегор Гилеспи. През февруари 2020 година и Ландо Ваната записа успех над Медейрос – с единодушно съдийско решение на UFC Fight Night 167. Той ще търси първа победа от декември 2017 година.

Дамир Хаджович е с баланс от 13 успеха и 6 поражения в ММА. Той е спечелил 10 срещи преди финалния гонг (7 с нокаут и 3 след събмишън). 34-годишният босненец е част от UFC от 2016 година като до момента е спечелил 3 срещи и е загубил други 4. „Босненския бомбардир“ се намира в негативна серия от две поредни загуби. През 2019 година той падна от Кристос Гиагос с единодушно съдийско решение, а година по-късно Ренато Карнейро го победи със събмишън само 44 секунди след старта на двубоя им, който беше част от събитието UFC Fight Night 170.