Начало ММА Ти Джей Дилашоу: Ще ми платят много, за да затворя категория муха
0

Ти Джей Дилашоу: Ще ми платят много, за да затворя категория муха

Ти Джей Дилашоу: Ще ми платят много, за да затворя категория муха
0

Настоящият шампион в категория петел коментира предстоящия си двубой срещу Хенри Сехудо в категория муха.

Ти Джей вярва, че Хенри Сехудо е изплашен от него и призна, че го подценява. Въпреки подценяването, Дилашоу е сигурен, че ще бъде подготвен за този двубой, а влизането в категория няма да му е трудно. Боецът е сигурен, че ще намали теглото си до 57кг. до 16-ти януари, защото в момента се счита за „дребен“ при 61-килограмовите.

„UFC иска да се отърве от дивизията и ме наеха, за да я затворя и да спечеля още един колан. Плащат ми много пари, за да го направя“, коментира Дилашоу.

Оттеглянето от UFC на Демитриус Джонсън е разочаровало Дилашоу, но шампионът е също толкова развълнуван за двубой със Сехудо. „Killashaw“ добави, че не е впечатлен от представянето на Сехудо срещу „Mighy Mouse“ и смята нивото на страйкинга му за посредствено. Според шампиона, олимпийското ниво на борба на Хенри няма да му помогне, като изтъкна, че бойци с една доминираща техника или стил не могат да бъдат световни шампиони.

Вижте цялото интервю с Дилашоу пред Ариел Хелуани тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".