Начало ММА Топ 10 на татуировките в UFC (СНИМКИ)
0

Топ 10 на татуировките в UFC (СНИМКИ)

Топ 10 на татуировките в UFC (СНИМКИ)
0

Рисунките по телата на бойците в UFC са не по-малко впечатляващи от уменията им в октагона.

Татуировките се превърнаха в отличителни знаци за техните притежатели, като често зад мастилото по кожата се крият различни истории. Някои са свързани с лични и емоционални събития, носят дълбоки послания и смисъл, други пък са върху нечие тяло просто защото изглеждат добре, забавни са или някой си е сложил там от чистото удоволствие да усеща леките убождания на машинката, оставяща следи от мастило за цял живот.

Някои татуировки са известни колкото самите си притежатели, като по-надолу ви представяме 10 от най-добрите изпълнения върху телата на бойците.

 

  1. Еди Уайнленд

“Винаги съм искал татуировка, заради баща си. Той не е много изрисуван – има само една пантера на ръката си. Но винаги съм му се възхищавал. Когато направих първия си ръкав бях леко нервен, не бях сигурен той какво ще си помисли. Имам татуировки с много дълбок смисъл. Имам и маймуна от вътрешната страна на бедрото си, която виси от клон и яде банан, нали разбирате? Имам татуировки и на задника си”.

 

  1. Шон Брейди

“Просто обожавам японски татуировки. Точно започнах един японски дракон и тази седмица ще направя друг на ръката си. Обожавам ги, цялата култура. Опитвам се да се уча от това. Татуирам се след мач”.

 

  1. Ашлий Евънс-Смит

“Направих първата си татуировка на 15 години. Скрих я от баща си, но сигурно вече я е виждал. На 18 и 19 си направих още и след това продължих. Любимата ми е тази на рамото ми – така наричах дядо си, когато бях малка, пише “Гумба”. Всички имат различно значение”.

 

  1. Израел Адесаня

“Когато бях малък си харесах това име: “Пречупен местен”. Открих го когато се движех с една танцова група. Осъзнах, че цял живот съм така. Винаги съм бил различният, като прилеп сред гълъби, камъче между скали. Като местен, съм някак си пречупен. Харесва ми как звучи. Когато погледнете гърдите ми, виждате откъде съм, дори съм очертал Нигерия. Чувствам се като Супермен, не ми трябва “S” на гърдите. Нося Африка със себе си”.

 

  1. Макс Холоуей

“Втората ми татуировка бяха крилете, бях на 18. Това е добро, и лошо. Криле на ангел или статуя-демон. Нещо като ин и ян. Татуировката е баланс. Светът има нужда от това, от мир. Затова татуирах гърба си”.

 

  1. Коуди Гарбранд

“Татуирах врата си и си казах: “Човече, това е!”. Трябва да стана боец, защото явно с тази татуировка няма да си намеря работа. Първата ми беше на 14 години. С брат ми се бяхме разбрали с майка ни, че, ако станем щатски или национални шампиони, ще си направим татуировки. И двамата спечелихме и тя си удържа на думата”.

 

  1. Аманда Нунеш

“Лъвицата” не говори много за татуировките си. Има 7, като всяка носи своя смисъл – прякора ѝ, сова, името на племенницата ѝ, ключ, който отлкючва катинар на ръката на любимата ѝ Нина Ансароф, UFC 200 и 232, щит, Супер Марио.

 

  1. Александър Ракич

Една огромна татуировка, обединяваща много елементи – от нещо, което прилича на люспи на риба, до маска на гладиатор. Ръката и рамото са основното място, което Ракичтатуира, но има рисунки и по други места. Огромен лъв краси горната част на бедрото му, като е изрисуван с изключителни детайли. “Готов за война” пък е изписано на гърдите му.

 

  1. Къб Суонсън

“Реших, че палмите са много яки и никой няма. Вече доста хора си ги татуират. Не исках татуировки, които си противоречат. Гърдите и коремът ми са мястото, което хората виждат по време на мач. “Со Кал” (“Южна Калифорния”, б. а.), първо това ще видят и ще си кажат: “За какво са пък тези палми?”. Това ще им подскаже”.

 

  1. Меган Андерсън

“На ръката си имам Портите на Рая, вярвам в това. Вярвам, че хората се раждат добри, но обстоятелствата ни карат да вземаме решения, които ни отдалечават от Рая. На другата ми ръка са Портите на Ада, пазени от Адска хрътка и воин”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.