Начало ММА Трима от четиримата бойци на Фьодор Емеляненко стигнаха плейофите на PFL

Трима от четиримата бойци на Фьодор Емеляненко стигнаха плейофите на PFL

Трима от четиримата бойци на Фьодор Емеляненко стигнаха плейофите на PFL
0

Фьодор Емеляненко изглежда бе не просто един от най-великите MMA бойци в историята, но е напът да се превърне и в един от най-успешните треньори, защото неговият отбор почти безпроблемно се добра до плейофите на тазгодишното издание в редовния сезон на тежка категория в PFL.

Денис Голцов (34:8), Олег Попов (18:1) и Валентин Молдавски (13:4) заеха първите три позиции в групата и така си гарантираха продължаването напред. Заедно с тях излиза и Тим Джонсън (18:9), за да остави надеждата на американците жива, че техен човек може да се пребори за титлата тази година.

Васел спечели мача, но не и мястото на полуфиналите срещу Молдавски

С актив от 10 точки на първо място е Голцов, следван от Попов с 8 пункта, Молдавски с 6 и Джонсън също с 6, но и един мач по-малко от съперника си.

Регламентът в редовния сезон на PFL гласи, че лидерът от всяка група се бие на плейофите срещу четвъртия, а втори и трети излизат помежду си, за да се доберат до място във финала, където ги очаква шампионския колан, гарниран с парична награда от $1 млн.

По тази логика Голцов се изправя срещу Джонсън, а Попов и Молдавски са в другия полуфинал, който ще се проведе през август.