Начало ММА UFC отстрани съотборник на Хабиб от двубой
0

UFC отстрани съотборник на Хабиб от двубой

UFC отстрани съотборник на Хабиб от двубой
0

Съотборникът и сънародник на Хабиб Нурмагомедов, Ислам Махачев, бе отстранен от официално насрочения му двубой, а UFC вече му намери и заместник.

Махачев и Фрнасиско Триналдо трябваше да се изправят един срещу друг на 16-ти януари, 2018 г., но боецът е заменен от Александър Хернандез. От UFC не са обявили каква е причината за отстраняването на дагестанеца от двубоя.

Ислам Махачев е със статистика от 16 победи и 1 загуба. Боецът е с четири поредни победи в леката категория на UFC и е само на 27 години. Сънародникът на Нурмагомедов бе един от главните участници в сбиването след двубоя на „Орела“ с Конър Макгегър, но от организацията не потвърждават, дали това е причината за пропадането на двубоя му.

Ето как боецът коментира отмяната на планувания му двубой:

„Не разбрах защо UFC отмени тази битка. Не съм подписвал никакви официални документи, но ще се бия някъде през февруари срещу съперник от топ 15 на категорията, както ви обещах“, коментира Махачев.

Източник: bloodyelbow.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".