Начало ММА Здравословното състояние на Диего Санчес се влоши

Здравословното състояние на Диего Санчес се влоши

Здравословното състояние на Диего Санчес се влоши
0

Борбата на Диего Санчес и COVID-19 премина в нов етап. Бившият боец на UFC даде положителен тест за коронавирус преди няколко дни, но сега състоянието му се влоши. Боецът влезе в болница, с висока температура, кашлица и задух. Диего е развил пневмония, която атакува дихателната му система, оставяйки го с ниски нива на кислород и кръвни съсиреци в краката.

,,COVID-19 не е шега. Кръвни съсиреци в двата крака. Минавам през това нещо, но не мога да кажа, че съм сигурен във ваксините“, написа в социалните мрежи боецът.

,,COVID-19 и пневмония, но не се предавам“, гласи написаното от Диего.

Санчес, който се раздели с UFC през април месец, в момента е свободен агент. През август президентът на ,,Bare Knuckle“ FC – Дейвид Фелдман обяви, че сделката за подписване на контракт със Санчес е почти финализирана, но не и докато той не получи медицинско разрешение да се състезава.

Напускането на Санчес от UFC дойде след спор между тогавашния му мениджър Джошуа Фабия и ръководителите на промоцията, относно медицинските изследвания на боеца. По-късно ММА звездата прекрати отношенията си Фабия, като негов мениджър и бизнес партньор.