Начало Други Феноменално завръщане на Миро в кеча (ВИДЕО)

Феноменално завръщане на Миро в кеча (ВИДЕО)

Феноменално завръщане на Миро в кеча (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, се завърна по най-добрия начин в развлекателния спорт.

След повече от половин година отсъствие, Миро буквално разби бившата звезда на Световната федерация по кеч – Джон Морисън, вече известен като „Джони Елит“.

Това се случи на събитието „AEW Dynamite 139“, провело се в „КИА Форум“ в Лос Анджелис на 1 юни.

Двубоят противопостави двама бивши шампиони на WWE (Миро е трикратен американски шампион, а Джони е трикратен интерконтинентален и шесткратен първенец при двойките във федерацията на Винс Макмеън).

Завръщането на родната звезда в кеча се оказа изненада и за публиката, сред която беше и холивудската звезда Винс Вон,

както й съпругата на Миро – Лана. Тя за първи път видя „на живо“ успех на своя мъж в AEW. Причината е, че до скоро русокосата красавица се подвизаваше в WWE и по договор нямаше право да се появява и са посещава подобен род събития на конкурентна организация.

Двубоят продължи малко повече от 7 минути, а до успеха, чрез своята известна хватка за предаване, стигна Миро. Това беше първа среща за родната звеза през настоящата година! Дълго време Миро лекуваше контузия, която го извади от шоута на All Elite Wrestling от ноември 2021 година до сблъсъка с Джони Елит.

Припомняме, че Миро беше в родната България за малко, но не по добър повод – неговата леля е в лошо здравословно състояние. Новината съобщи самият спортист в социалните мрежи преди дни!

По отношение на кариерата си, Миро наскоро подписа нов 4-годишен договор с най-голямата конкуренция на Световната федерация по кеч – All Elite Wrestling. Той е валиден до 2026 година. Припомняме, че пловдивчанинът пристигна в организацията през 2020 година от WWE, където стана звезда и участва в множество шоута между 2013 и 2020 година.

Това той обяви при участието си в подкаста на легендарния кечист и олимпийски шампион по борба – Кърт Енгъл.