Начало Други Голямо разочарование за Ронда Раузи и Брок Леснар (ВИДЕО)
0

Голямо разочарование за Ронда Раузи и Брок Леснар (ВИДЕО)

Голямо разочарование за Ронда Раузи и Брок Леснар (ВИДЕО)
0

Две от доскорошните големи звезди и бивши световни шампиони на UFC – Ронда Раузи и Брок Леснар претърпяха разочарование при последните си изяви на „Летен сблъсък“ в WWE. Шоуто се проведе в Нешвил пред близо 50 хиляди зрители, а дуото участва в заключителните двубои от програмата.

Раузи не успя да спечели световната титла на „Разбиване“ при дамите. Тя отстъпи на шампионката в организацията Лив Морган, а двубоят продължи едва 4:35 минути. Всъщност се оказа, че това бе и най-кратката среща от всички 8, които се проведоха в програмата. Според феновете на WWE и кеча, причината за това е дългият мач, който проведоха Логан Пол, братът на Джейк Пол, и Миз. Влогърът спечели след цели 14:15 минути на ринга.

От своя страна Брок Леснар проведе 23-минутно зрелище с шампиона на WWE Роман Рейнс. Двамата действително сътвориха страхотно шоу за публиката, а битката им бе под формата на „Последния оцелял“. Е, явно сценарият бе такъв, че накрая на крака да остане единствено Рейнс. Спектакълът ще се запомни и с тракторът, който повдигна едната част от ринга и буквално взриви феновете.