Начало Други Готви ли се Макгрегър за Токио 2021?
0

Готви ли се Макгрегър за Токио 2021?

Готви ли се Макгрегър за Токио 2021?
0

Поредна публикация на Конър Макгрегър в социалните медии повдигна въпроса за евентуалното му участие на Олимпийските игри в Токио следващото лято.

Игрите трябваше да се проведат през това лято, но пандемията от коронавирус ги отложи с поне една година, като именно в този дух беше и изказването на ирландеца. Той сподели с последователите си, че в Токио ще има състезания по спортове, които той “много добре познава”, а написаното в края на публикацията разбуни духовете.

“Точно след една година Олимпийските игри в Токио ще предоставят състезания в спортове, които познавам много добре: джудо, борба, карате, таекуондо и бокс. Това ще се случи ако дотогава преминем това с вируса, всички трябва да направим каквото се изисква от нас!”, написа Макгрегър.

Много от последователите му видяха в това кодирано съобщение, че той се подготвя за участие на Игрите. Основен довод е усиленото му публикуване на боксови тренировки в социалните медии в последно време, което подхранва слуховете за нов боксов двубой на Макгрегър след загубата от Флойд Мейуедър през 2017 г.

Други пък видяха активна гражданска позиция на човек, който иска да убеди последователите си във важността на това всеки да спазва мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса.