Начало Други Как Майк Тайсън отбеляза Деня на марихуаната (ВИДЕО)
0

Как Майк Тайсън отбеляза Деня на марихуаната (ВИДЕО)

Как Майк Тайсън отбеляза Деня на марихуаната (ВИДЕО)
0

Боксовата икона Майк Тайсън сподели с феновете си начинът, по който отбеляза Международния ден на марихуаната.

Потребители и производители на канабис по цял свят отбелязват 4 април (4/20) като свой празник, а „Динозавъра“ е сред най-популярните на света и в двете категории. Според foxsports.com, бизнесът с марихуана носи на Тайсън по 1 милион долара всеки месец, а пред TMZ той обясни как ще отпразнува професионалния си празник.

Първото нещо, което правя когато се събудя сутрин, е да изпуша една красива цигара канабис от Ранчото на Тайсън. На 4/20 празнуваме това чудесно постижение. Това е празник, тържество. Почти всеки ден е 4/20 в Ранчото на Тайсън. Но на точния ден ще го отбелязваме. Това е началото на революция, която ще продължи 30-40 години. Канабисът е наркотикът на света, лекарството на света, така да се каже. Всичко е любов, каза Тайсън.


„Железния Майк“ не скри и с кого би искал да има възможността да отпразнува деня на марихуаната – реге-легендата Боб Марли, който почина през 1981 г.

„Без съмнение – с Боб Марли. Правил съм го с децата му. Ходил съм в имението на Марли в Ямайка. Имах удоволствието да усетя историята на семейство Марли. Беше невероятно. Ходих в къщата, в която е живял като малък, докато е пробивал в музикалния свят. Записвал е всичките си идеи на стената, и те все още са там. Всяка държава, в която е ходил, е на стената. Невероятен човек, ще м и се да имах възможността да се запозная с него“.