Начало Други Международната таекуондо федерация върна правата си от WADA

Международната таекуондо федерация върна правата си от WADA

Международната таекуондо федерация върна правата си от WADA
0

Изпълнителният комитет на Световната антидопингова агенция (WADA) възстанови всички права на Международната таекуондо федерация (ITF).

Водещата организация в традиционното таекуондо беше включена в списъка на WADA за несъответстващи на правилата федерации на 23 септември миналата година. Тогава ITF не успя да попълни и изпрати въпросника за Съответствие на кодекса на агенцията, информира „Ройтерс“.

От WADA обещаха да помогнат на Международната таекуондо федерация да реши проблемите – така и стана. Все пак ще трябва да продължи да си сътрудничи с нея, за да успява да поддържа съответните изисквания.

Над 500 състезатели взеха участие на държавното по таекуон-до ITF

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.