Начало Други Миро отказа пореден опонент в AEW (ВИДЕО)

Миро отказа пореден опонент в AEW (ВИДЕО)

Миро отказа пореден опонент в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, постигна 10-а победа от 11 срещи в All Elite Wrestling. На събитието AEW Dark Elevation, провело се тази нощ  пред пълни трибуни в Джаксънвил, Флорида, пловдивчанинът размаза Хейдън Беклунд за по-малко от три минути.

С успеха родната кеч звезда се завърна на победния път след като при предходното си излизане на ринга, допусна първо поражение, губейки в отбор с Кип Сейбиън срещу Чък Тейлър и Ориндж Касиди на събитието AEW Dynamite 79.

Миро все още няма загуба в индивидуален сблъсък. Балансът му 5 победи в 5 срещи.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предлоцение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

Срещата на родната звезда в развлекателния спорт срещу Хейдън Беклунд е между 10-а и 13-а минута от видеото.