Начало Други Миро се изкачи на върха в ранглистата на AEW (КЛАСАЦИЯ)

Миро се изкачи на върха в ранглистата на AEW (КЛАСАЦИЯ)

Миро се изкачи на върха в ранглистата на AEW (КЛАСАЦИЯ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW се намира на върха в ранглистата на All Elite Wrestling. Причината е феноменалното завръщане след като прекара няколко дни почивка в родната България.

Припомняме, че на събитието „AEW Dynamite 92“, състояло се пред пълния стадион на федерацията в Джаксънвил, Флорида, родната звезда защити за четвърти път колана си на шампион на TNT, побеждавайки Брайън Палмър-младши.

Успехът беше под номер 11 в индивидуален двубой за Миро от 11 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Миро е на върха на седмичната ранглиста заедно със световния шампион на организацията – Кени Омега. И двамата се намират във феноменална форма. Омера е с 6 поредни победи, а Миро е с 9 поредни.

В класацията след тях следват Адам Пейдж, който има 11 успеха и 1 поражение, Ориндж Касиди – 11 победи, 1 равенство и 1 загуба. Джънгъл Бой и Дарби Алин, от който Миро изтръгна титлата, са следващите кечисти в класацията с по 10 успеха и 2 поражения. Последен е Мат Сайдъл, който е в серия от 11 спечелени срещи и 3 загубени.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).