Начало Други Кечистът Русев сменя псевдонима си (ВИДЕО)

Кечистът Русев сменя псевдонима си (ВИДЕО)

Кечистът Русев сменя псевдонима си (ВИДЕО)
0

Мирослав Петров Барняшев, известен с прозвището си „Русев“ от WWE, направи своя дебют за All Elite Wrestling – AEW. Родният кечист излезе на ринга в последното шоу на кеч организацията, провело се рано тази сутрин българско време, взривявайки публиката в залата.

Нашенецът беше представен като „най-добрият човек“, а във федерацията ще се бие под името „Миро“. Още при излизането си направи впечатление, че родната звезда в развлекателния спорт, е променил много външния си вид.

След като се качи на ринга „Миро“ грабна микрофона, но още преди първите си думи, публиката избухна с възгласи: „Miro day“ – „Денят на Миро“ (Българинът беше известен сред феновете на кеча в WWE с рефрена „Rusev day“ – „Денят на Русев“).

„Моето име е Миро и AEW разпознава елита, AEW разпознава най-добрите“, бяха само част от думите на „Българския Брут“. Дебютът на родния кечист беше определен като момент номер 1 на седмицата в AEW.

Вижте повече от дебютното участие на родната звезда в развлекателния спорт във видеото.

По-рано днес стана ясно, че Мирослав Петров Барняшев подписа с най-прогресиращата кеч компания в цял свят – All Ellite Wrestling.

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко по-късно стана ясно, че две от най-известните кеч вериги – All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) са в битката за подписа на любимеца на милиони фенове в развлекателния спорт. Интересното е, че и втората най-известна кеч верига – IMPACT Wrestling също се намеси, включвайки в 20 секундния „тийзър“ за завръщането си и българското знаме, което ясно личеше, поне за тогавашния момент, че Мирослав Петров Барняшев е подписал с тях.

В началото на август се стига до там, че кечистът ни обяви, че спира с този спорт и ще се насочи към развиване на своя канал в „Youtube“ – „ToBeMiroTV“, който за момента е следен от над 123 000 души.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.