Начало Други Русев: Моят договор с WWE все още е актуален

Русев: Моят договор с WWE все още е актуален

Русев: Моят договор с WWE все още е актуален
0

България е една от малкото страни, които имат представител в Световната федерация по кеч – WWE. Мирослав Петров Барняшев или както е по-известен – „Русев“, всяка седмица радва милиони пред екрана по цял свят и десетки хиляди в залите. Родният кечист сподели пред „България днес“ какво се случва в САЩ с оглед разрастващата се пандемия от коронавирус. Той говори и относно договорът му с най-известната кеч федерация.

Г-н Барняшев, живеете в Нашвил, Тенеси. Какво се случва в САЩ и как прекарвате дните си?

– Почивам. Стоя си у дома и това е. Суматохата е в целия свят. При нас в магазините има организация. Нарисувани са места за стоене през 6 фута (2 метра – б.р.). В повечето магазини един излиза и тогава друг влиза. На места има лимит на продукти, като месо. Намерих един магазин, където ми дават цялата мръвка, която искам. Сигурно заради добрата усмивка, а не защото съм известен.

Има ли ограничения за разходки?

– На места има нещо като вечерен час. Не съм много сигурен, защото във всеки щат е различно. Спокойно можеш да отидеш да си напазаруваш. Ако си над 65 години, дори не чакаш на опашка. Влизаш направо. Затвориха плажовете и парковете. По улиците почти няма трафик. Автомобилите са една десета от нормалното. В Лос Анджелис принципно задръстванията са огромни. Сега можеш спокойно да си караш.

Хората с домашни любимци като вас също имат предимство, за да ги разхождат. Колко кученца имате вече?

– Станаха три. Обикалят в двора и скачат. Едното ще отиде при брат ми в България. Моите родители ще го приберат.

От доста време не сте се появявали в Първична сила. Има ли някаква причина?

– Както във всеки филм, актьорът няма как да е само на една сцена. Очаквам да видя какво ще стане. Когато дойде моментът, ще се включа отново в играта. Моят договор с WWE все още е актуален и има време по него. Договаряме се в световната федерация. Има и други опции, за които не бих затворил вратата.

Почти всички спортни събития на планетата бяха отменени. Вие продължавате да се биете всяка седмица. Каква е причината?

– Единствените, които продължават да правят нещо в шоубизнеса, сме ние, кечистите. Това е добре за нас, защото най-важното е публиката и феновете. Не искаме да оставяме хората без кеч. Затова продължаваме здраво. Всички останали се разпуснаха.

В тези тежки времена предложихте помощ от 20 000 долара на всички в световната федерация, които са останали без работа поради ограничения календар. Имаше ли отзиви на този благороден жест?

– Много хора ми писаха и благодариха. Никой друг не е правил подобен жест в нашия бизнес. Повечето гледат себе си. Аз никога не съм бил такъв. Когато мога да помогна, ще го направя. Очаквам сега да бъдат разпределени парите, на когото трябва. Може би някои други колеги не са в толкова добро финансово положение, като мен. Или ги е страх. Това не може да ме спре. Видях жеста от НБА, където играчите правят нещо подобно. Реших да ги последвам. Надявах се, че и колегите ще направят същото, но нищо не се знае. Може някой от тях също да се присъедини.

От това, което виждате, колко дълго коронавирусът ще продължи?

– Това ми е първата пандемия, която преживявам. Лошо е, защото много хора остават без работа. От друга страна Господ е с нас. Винаги е бил. След всяка нощ изгрява слънце. Трябва да се надяваме и да се молим. Важното е да устоим.

Вашата съпруга Лана беше в горещи любовни сцени с друг кечист Боби Лешли. Как се отрази това на ежедневните семейни задължения?

– Винаги сме разделяли работата и дома. Не говорим много за кеч, докато сме вкъщи. Имам такава молба към нея. Двете неща може да са разделени. Не е добре за никой, ако си докарваш работата у дома.

Не я ли ревнувахте?

– Не, това е актьорска игра. Няма как да ревнувам. Всеки актьор прави същото на големия екран. Знаеш защо си се хванал.

Лана в момента пуска всеки ден горещи танци в своя Instagram. Вие как гледате на това разголване?

– Лана е танцьорка по душа. Единственото, което може да прави в момента, е да танцува. Весели хората по домовете. Това прави по цял ден, а и тренира.

#ОтговорниВкъщи