Начало Други Свидетел стоял и гледал как отвличат дъщерята на Харис

Свидетел стоял и гледал как отвличат дъщерята на Харис

Свидетел стоял и гледал как отвличат дъщерята на Харис
0

Свидетел е видял отвличането на Аная Бланшар, доведена дъщеря на боеца от UFC Уолт Харис. Мъжът постъпил безкрайно безотговорно, като не се намесил и дори не подал абсолютно никакъв сигнал в полицията. Защо?

Защото се свързал с жена си, която му казала: „стой далеч“, информира WVTM13.

Така вместо полицията мигновено да търси колата на похитителя, разследването се забавило с дни. По случая вече има задържан – Ибрахим Язид. Той е стар познайник на органите на реда. Предстои да му бъде направен ДНК тест.

За последно 19-годишното момиче е забелязано на публично място на 23 октомври. До този момент от нея няма ни вест, ни кост и разследващите органи презюмират най-лошото.

Все още не е ясно защо съпругата на свидетеля го е накарала да си мълчи и да не съобщи за отвличането. В крайна сметка и с огромно закъснение, той се появил облян в сълзите пред полицаите и разказал какво е видял.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.