Начало Самбо и бойно самбо Иван Нетов ще е главен съдия на турнир по самбо в Минск

Иван Нетов ще е главен съдия на турнир по самбо в Минск

Иван Нетов ще е главен съдия на турнир по самбо в Минск
0

Емблематичният български съдия по самбо Иван Нетов ще застане начело на екипа от рефери на ежегодния международен турнир в Минск, Беларус.

Надпреварата ще се проведе в столицата на източноевропейската държава на 22-ри и 23-ти февруари, 2020 г.

Нетов е един от най-тачените наши сънародници в бившите социалистически републики и очаквано е избран за главен съдия на надпреварата. Сред колегите му ще има още един българин – Георги Шишков.

Иван Нетов е световен и европейски шампион по джудо и самбо, председател на Асоциацията на спортните клубове в Панагюрище. След края на активната си кариера се занимава с треньорска дейност. Извежда своите състезатели до световния връх. Започва от нулата при реферите, а в последствие достига до ръководни постове в международната федерация.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.