Начало Самбо и бойно самбо Стоян Саладинов разказа как е спряло сърцето на Багата (ВИДЕО)

Стоян Саладинов разказа как е спряло сърцето на Багата (ВИДЕО)

Стоян Саладинов разказа как е спряло сърцето на Багата (ВИДЕО)
0

Легендарният самбо треньор и състезател Стоян Саладинов за пръв път разкри какво точно се е случило в битката за живот на Благой Иванов-Багата. Най-добрият български ММА боец беше намушкан с нож преди 10 години.

„Извикаха ме в болницата, защото всичко беше спряло. Докторът каза: „Сърцето му спря, не работи!“, сподели Стоян Саладинов в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“.

Човешката душа е над всичко. Тогава нещо ме накара да кажа: „Моля ти се, докато дойда, не изключвай нищо“. Той се съгласи. Облякох се и тръгнах. Вече влизайки в реанимацията, докторът каза: „Чудо! Започна да работи сърцето!“, разказва още най-големият благодетел на родното самбо.

Какво още се е случило, докато Багата е бил в кома? С какво Благой Иванов е различен от останалите бойци? За колко време Специалния отряд за борба с тероризма е можел да се справи с мутрите в България? Разкрития какво точно се случи в трагичното убийство на баретите в Белите брези? Всичко това в цялото интервю със Стоян Саладинов за YouTube канала „Спортната джунгла“.