Начало Senshi Драго Петров излиза срещу турски боец на SENSHI 15

Драго Петров излиза срещу турски боец на SENSHI 15

Драго Петров излиза срещу турски боец на SENSHI 15
0

Един от най-добрите родни бойци – Драгомир Петров, отново ще се качи на ринга на SENSHI.

28-годишният българин излиза срещу турчина Айдин Аслан. Двамата ще премерят сили на 18 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Началният час на сблъсъка на титаните ще бъде даден в 18:30 часа.

Българо-турският двубой ще се проведе по правилата на KWU Full Contact в кат. до 70 кг.

Драгомир спечели последния си двубой на SENSHI 14, побеждавайки Леван Гурули от Грузия в титаничен сблъсък на разгорещената арена на SENSHI чрез неединодушно съдийско решение. Петров трябваше да премине през допълнителен рунд, след като първите три части се оказаха недостатъчни, за да се определи победител. Нашенецът демонстрира, че е голям спортсмен. След края на битката, Драго Петров вдигна победоносно ръката на грузинеца и му връчи трофея.

Аслан има трето място на световното първенството по кикбокс на WAKO, а през 2022 г. второ място на европейското първенството по кикбокс на WAKO, трето място на европейското първенство EUSA и шампион на ISSF. Турчинът прави дебют на SENSHI.

Бойната карта на SENSHI 15 ще включва 16 гладиаторски битки между елитни бойни звезди от 18 държави по правилата KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще видим на разгорещената арена и срещи по правилата KWU Open.

Почитателите на високия адреналин и силните емоции ще имат възможност да се насладят на качествени и зрелищни битки по време на атрактивните двубои и то от първи ред. Билетите за SENSHI 15 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

15-ото издание  на SENSHI се организира със съдействието  на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилърRolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.