Начало Senshi Международния лагер на KWU Ден 2: Не спирайте да се движите!

Международния лагер на KWU Ден 2: Не спирайте да се движите!

Международния лагер на KWU Ден 2: Не спирайте да се движите!
0

„Стойте на пръсти и не спирайте да се движите!“.

Под това мото премина сутрешната тренировка от втория ден от Лагера на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU).

Отново над 200 бойци от 12 държави се включиха в заниманията, която се проведоха под наставленията на легендите в тежка категория на К-1 Петер Артс и Семи Шилт и генералния секретар на KWU Шихан Александр Пичкунов.

„Холандския дървосекач“ фокусира движението в стойка при защита и атака, както и важността на работата с краката.

Артс беше в компанията на сина си Марчиано, който демонстрира отлична техника при контра атака и онагледи търсения ефект от непрестанното движение. Трикратният шампион на К-1 Гран при в тежка категория посъветва бойците винаги да търсят разнообразието.

„Киковете трябва да попадат в различни части на тялото“, посъветва Артс.

Междувременно Семи Шилт се беше заел с другата група състезатели.

Четирикратният шампион на К-1 Гран при показа различни комбинации, за които му асистира Сенсей Захари Дамянов. Разнообразните упражнения на Шилт включваха удари с коляно, крошета, ритници и показно за игра от дистанция.

В лагера се включиха не само доказали се бойци в България и на международната сцена, но и юноши и девойки, които правят първите си стъпки в спорта. На заниманието присъстваха представители на Българската карате киокушин федерация и Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Следете сайта ни Boec.BG за всичко най-интересно около Лагера на Международната професионална лига на KWU, както и каналите ни в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Програмата на лагера продължава със следобедна тренировъчна сесия, а гвоздеят е седмото издание на международните бойни галавечери SENSHI.

Началото е от 18:00 часа и ще бъде излъчвано на сайта ни.

Картата предвижда 11 двубоя по правилата KWU SENSHI, KWU Full Contact и в стил К-1 между професионални състезатели от 12 държави – Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина, Русия и България.

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Световния киокушин съюз (KWU) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, Max Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushinkarate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.