Начало Senshi Три супер събития предстоят във Варна през декември

Три супер събития предстоят във Варна през декември

Три супер събития предстоят във Варна през декември
0

Три много интересни събития предстоят в началото на месец декември в град Варна. След големия интерес към събитията на Професионалната лига на KWU (Световния киокушин съюз), сега организаторите са подготвили не едно, а цели три спортни събития за всички бойци, независимо от стила, който тренират.

В рамките на няколко дни, в периода между 2-ри и 5-ти декември, в морската ни столица ще се проведе уникален по рода си тренировъчен семинар, Европейско първенство по киокушин за мъже и жени, както и дългоочакваното бойно шоу SENSHI 10.

Всички участници в семинара ще имат екслузивната възможност да тренират с К-1 величия и инструктори от световна класа и в същото време да бъдат зрители на супер събитието SENSHI 10 и на 3-тото Европейско първенство по киокушин.  

Крайният срок за записване за участие в семинара е 14-ти ноември, неделя.

KWU Професионалната лига ще поеме разходите за настаняване, храна, участие в събитието и PCR тест в откриващия ден. Участниците в семинара трябва да подсигурят транспортните си разходи и PCR тестова за влизане в България за чужденците.

Практикуващи от чужбина могат да подават за включване в лагера на следната електронна поща: kwunion2011@gmail.com

Скоро ще бъде обявена и пълната програма на семинара, съобразена с Европейското първенство киокушин и бойната галавечер SENSHI 10.

Не пропускайте възможността да станете част от историческо за KWU събитие 3 в 1 – Европейско първенство по киокушин, семинар на Професионалната лига на KWU и бойната галавечер SENSHI 10.