Начало Бокс 18-годишен сломи Радослав Митев в Албания
0

18-годишен сломи Радослав Митев в Албания

18-годишен сломи Радослав Митев в Албания
0

Радослав Митев регистрира деветата си поредна загуба на професионалния ринг. 30-годишният ни боксьор, който има 14 успеха и вече 65 поражения и две равенства, отстъпи на местния талант Матео Чело на галавечерта в Тирана, Албания.

Българинът не успя да се противопостави на 18-годишния си съперник, за когото това е втора последователна победа. Мачът им се проведе в суперсредна категория и бе част от голямата галавечер на националния стадион в столицата. Джоко, както е известен родният боксьор, бе надигран след технически нокаут в средата на третия рунд. Той бе пратен в нокдаун в първия, във втория бе равностоен на албанеца, но в третия отново му бяха отброени три нокдауна, а с това бе сложен и край на срещата.

Поражението е второ за българските участници на събитието в Тирана. Преди Митев загуба регистрира и Марио Вергиев. До края на галавечерта ще видим още Ангел Емилов срещу Нералдо Емери-Лъвското сърце.

В подгряващия сблъсък от програмата пък Борислав Велев-Рой ще срещне Амарилдо Врая-Инквизитора за младежкия пояс на WBC в суперполусредна категория. Гвоздеят на вечерта ще бъде с местната звезда Флориан Марку, който ще боксира с Мигел Рамирес в полусредна категория.