Начало Бокс Джошуа: След загубата от Усик се почувствах, сякаш кариерата ми приключва (ВИДЕО)

Джошуа: След загубата от Усик се почувствах, сякаш кариерата ми приключва (ВИДЕО)

Джошуа: След загубата от Усик се почувствах, сякаш кариерата ми приключва (ВИДЕО)
0

Антъни Джошуа призна, че втората загуба от Олександър Усик го е накарала да се чувства така, сякаш кариерата му приключва, макар все още да е едва на 33 години.

След последния ми мач се почувствах така, както бих се чувства, когато прекратя кариерата си“, каза британецът пред iFL TV.

За пръв път на професионалната сцена той записа две поредни загуби, след като в продължение на 7 поредни години бе постоянно замесен в мачове за шампионските пояси.

Надявам се, че Усик и Фюри ще се разберат, защото мачът за безспорната титла се готви от 4-5 години насам. Не искам да правя прогнози. Пожелавам успех и на двамата. Имам мнение, но не искам да го споделям, за да може после други хора да изказват мнение върху мнението ми“, каза Джошуа по повод преговорите между двамата действащи шампиони в момента.

Що се отнася до мача му с Джърмейн Франклин, „Ей Джей“ заяви, че се е обадил на американеца, когато е научил, че е свободен, а той е приел предизвикателството.

Дълго отлаганият мач с Дионтей Уайлдър също бе подложен на дискусия, но Антъни Джошуа отказа да влезе в подробности, защото сам осъзнава, че това е бой, който прекалено дълго се готви. „Ще стане, когато стане“, лаконичен бе той.