Начало Кикбокс и муай тай Проблем със зрението прекрати срещата между Цанов и Нинов

Проблем със зрението прекрати срещата между Цанов и Нинов

Проблем със зрението прекрати срещата между Цанов и Нинов
0

Георги Нинов стигна до бърз технически нокаут над Виктор Цанов още в първия рунд на RPC 4 Bloody Fists в зала „Христо Ботев“ в София, благодарение на изключителната мощ в ръцете си, както и лошият късмет, че един от хайкиковете му попадна в очите на съперника.

Георги започна ударно битката още от първите секунди и прати в нокдаун опонента си след една тежка размяна. Виктор успя да се изправи след подкрепата от своя ъгъл, но това се оказа временно, защото атаките на съперника не спряха нито за миг.

След удар с крак в главата зрението на Цанов бе увредено напълно в лявото и частично в дясното око. Той и екипът му вземат решение да прекратят срещата и да предотвратят по-тежки и трайни последствия.

Научихме, че след медицински преглед част по-късно всичко е наред и можем да очакваме завръщането на Виктор Цанов на ринга съвсем скоро. Желанието му обаче е да се бие в стил MMA, какъвто бе и първоначалният план за галата, но липсата на стойностен съперник го принуди да приеме мача с Георги Нинов по правилата на K-1.