Начало ММА Абдул Абдурагимов е уверен, че завоеванието на света ще започне на UFC Paris

Абдул Абдурагимов е уверен, че завоеванието на света ще започне на UFC Paris

Абдул Абдурагимов е уверен, че завоеванието на света ще започне на UFC Paris
0

Абдул Абдурагимове един от най-горещите и възходящи ММА бойци в света в момента, но все още не се е присъединил към голяма бойна организация поради неизвестни причини, според него.

Опитвам се да бъда позитивен„, каза недавно Абдул Абдурагимов на MMA Junkie. „В този момент уча много неща, психологически неща. Чета книги. Уча много неща и това ми помага да запазя доброто настроение, да имам мислене на шампион, на победител. Опитвам се да отхвърлям всички негативни мисли и да задържам само положителни. Затова не знам какво ще се случи. Не мога да контролирам външните неща, но мога да контролирам себе си, своите действия, мисли и всичко добро ще дойде автоматично. Това е законът на привличането, знаете ли?“

Абдул Абдурагимове (16-1) на 27 години, притежава две титли в ARES FC (в полусредна и средна категория), разполага с голяма онлайн фен база и свободно владее четири езика. Изглежда като лесен избор за всяка голяма бойна организация, но Абдул Абдурагимов заявява, че има диалог между неговия мениджър, Фернанд Лопес и големите промоции, но никоя от тях не е предприела крачка да го включи в редиците си.


Според Абдул, UFC е дал намек на Лопес, че ще подпише с боеца му, след победа срещу Рафал Харатик. Въпреки това, никакви документи не са били предоставени и е неясно в какво положение се намират нещата.

Ако има момент, в който UFC трябва да го включи в своите редици, Абдул Абдурагимов се пита защо не сега? През септември промоцията се завръща в Париж, столицата на страната, в която Абдурагимов пребивава. Абдул Абдурагимов запазва мисленето, че ще се бие на тази гала.