Начало Бокс Ебани Бриджис: Ако не беше OnlyFans, сигурно щях да работя в McDonald’s

Ебани Бриджис: Ако не беше OnlyFans, сигурно щях да работя в McDonald’s

Ебани Бриджис: Ако не беше OnlyFans, сигурно щях да работя в McDonald’s
0

Ебани Бриджис може и да е световен шампион по бокс на Международната боксова федерация при жените в категория „петел“, но животът ѝ можеше да е съвсем различен, ако не бе намерила начин, за да издържа спортната си кариера. Мнозина сигурно знаят, че преди да стане професионален атлет тя е била учителка в Австралия, а още повече са наясно, че една огромна част от приходите ѝ идват от платформата за възрастни OnlyFans. Тя признава, че именно това я е спасило от провала в интервю за Lucky Block.

Не бях получавала заплата от декември 2022 г. насам, мамка му! Издържах се благодарение на OnlyFans, защото иначе сигурно щях да работя в McDonald’s или нещо подобно“, каза „Блондинката бомбардировач“.

Причината за липсата на пари е, че Бриджис получи контузия в ръката след боя си с Шанън О’Конъл на 10 декември 2022 г. Тя се подложи на операция и вече цели 10 месеца е вън от ринга.

Междувременно австралийката се похвали с куп спонсорски договори в последно време. Включително и с един от брандовете на Конър МакГрегър. Двамата вече се появиха на няколко големи боксови галавечери заедно, така че финансовото ѝ състояние със сигурност е по-добро от това на готвач или касиер във верига за бързо хранене.