Начало ММА Чейл Сонен е убеден, че Конър Макгрегър ще участва в UFC 303

Чейл Сонен е убеден, че Конър Макгрегър ще участва в UFC 303

Чейл Сонен е убеден, че Конър Макгрегър ще участва в UFC 303
0

Чейл Сонен е убеден, че Конър Макгрегър ще се бие на UFC 303, но ако това не се случи, той има друг вариант за Майкъл Чандлър.

Макгрегър поднесе извинения за отмяната на пресконференцията преди UFC 303 с Чандлър, която беше насрочена за понеделник в 3Arena в Дъблин. Късната отмяна предизвика спекулации, че може да има нещо нередно с Макгрегър, въпреки че „The Notorious“ увери, че ще се завърне на 29 юни.

Макгрегър (22-6 MMA, 10-4 UFC) никога не се е отказвал от планиран двубой, поради което Сонен не се съмнява, че той ще се бие срещу Чандлър (23-8 MMA, 2-3 UFC).

„Човек ще изживее живота си по определен кодекс и този кодекс може да не е в съответствие със стандартните обществени политики или дори закони, но той ще се придържа към този кодекс на всяка цена“, заяви Сонен в предаването си “Good Guy/Bad Guy” по ESPN с Даниел Кормие. „Един от кодексите на Конър е, че шоуто трябва да продължи. Когато в последния си двубой беше счупен наполовина и Джо каза: „Не интервюирам ранени момчета, трябва да те качим на носилка“, Конър го извика и го свали на пода. Джо седна, за да направи това интервю, защо? Защото тепърва предстои да преминем към черно и да пуснем надписите, а шоуто трябва да продължи.“