Начало ММА Крис Сайборг разкрива, че е подписала договор за суперсблъсък срещу Лариса Пачеко

Крис Сайборг разкрива, че е подписала договор за суперсблъсък срещу Лариса Пачеко

Крис Сайборг разкрива, че е подписала договор за суперсблъсък срещу Лариса Пачеко
0

Без да се бие в ММА от октомври, Крис „Киборг“ най-накрая изглежда е определила бъдещето си. Миналия вторник в канала си в YouTube ветеранката, шампионка на Bellator в категория „перо“, разкри, че е подписала договор да се изправи срещу Лариса Пачеко, звезда от PFL.

Вярно е, че PFL, която купи Bellator през ноември, все още не е обявила официално двубоя между шампионките на компаниите. Във всеки случай „Киборг“ обясни, че не може да даде повече подробности за суперсблъсъка, но е щастлива, че дългоочакваната среща с Лариса е стартирала. Струва си да се отбележи, че подобно на ветеранката, Лариса също публично изрази интереса си към двубоя и изрази недоволството си от забавянето на преговорите.

„Току-що подписах договора за следващия си двубой. Тoй ще бъде срещу шампионката Лариса Пачеко. Много съм развълнувана. Това е нещо, което съм чакала. Не мога да ви кажа датата или нещо друго, но мога да ви кажа, че току-що подписах договора. Знам, че отне известно време, но това е Божието време. Ще бъда готов и това ще бъде страхотна битка“, заяви шампионът на Bellator.