Начало ММА Алекс Перейра коментира нападките на Джамахал Хил

Алекс Перейра коментира нападките на Джамахал Хил

Алекс Перейра коментира нападките на Джамахал Хил
0

Битката между Алекс Перейра и Джамахал Хил се състоя през април в Лас Вегас (САЩ), но съперничеството продължава. Дотолкова, че спортистите постоянно си разменят закани на публични места. Сега шампионът на UFC в средна категория (до93 кг) се опита да се подиграе с американеца, като припомни нокаута, който му нанесе.

И всичко това, защото наскоро, месеци след боя, Хил разкритикува Перейра, като не одобри празнуването му. Осъзнавайки позицията на „Sweet Dreams“, „Poatan“ отговори, че е пожънал това, което е посял, визирайки непрестанните си обиди преди двубоя.

Недоволен, бразилецът в интервю за канала в YouTube „mainevent“сподели мнението си по случая:

Нямам какво да кажа. Просто бях объркан. Не разбрах, защото минаха два месеца и той вече говори. Обикновено, когато това се случи, хората веднага казват това, което мислят. Не знам, изглежда, че сега се е събудил от нокаута, според мен. Той даде добър пример в битката срещу Глоувър, беше уважителен след битката, мисля, че беше уважителен и преди битката, така че даде уважение и получи уважение. Той не ме уважи. Не мисля, че аз не го уважих.“, каза шампионът на UFC.