Начало Бокс Терънс Крауфорд обясни как може да се осъществи реванш с Ерол Спенс

Терънс Крауфорд обясни как може да се осъществи реванш с Ерол Спенс

Терънс Крауфорд обясни как може да се осъществи реванш с Ерол Спенс
0

Миналата година двамата се сблъскаха за безспорната титла в полусредна категория.
Обединеният шампион в полусредна категория Терънс Кроуфорд остави отворена вратата за втора среща с Ерол Спенс младши.

Крауфорд и Спенс се срещнаха в Лас Вегас за безспорната титла в полусредна категория в един от най-големите двубои на 2023 г. Макар че мнозина очакваха равностойно състезание, Крауфорд доминираше през цялото време, като свали Спенс във втори и седми рунд, преди най-накрая да спре Спенс в деветия.

Реваншът винаги е бил възможен за Крауфорд, но вместо това той ще се стреми да спечели световна титла в четвърта категория, когато се изправи срещу шампиона на WBA в лека-средна категория Израил Мадримов на 3 август.

Изглежда, че Спенс ще се бори за слава и в категория 154 паунда, като според слуховете по-късно тази година ще се бие срещу шампиона на WBC и WBO Себастиан Фундора.

Говорейки за перспективата за реванш на Спенс с Форбс, Крауфорд обясни пред DAZN какво трябва да се случи, ако двамата се изправят един срещу друг за втори път.

Възможността е налице“, каза Крауфорд. Той [Спенс] се бие със [Себастиан] Фандора за титлите му [WBO и WBC]. Аз се бия за титла [титлата на Израил Мадримов в категория 154 пауда на WBA] и има такава възможност. Той печели битката си, с Божията помощ, и аз печеля моята битка, с Божията помощ, и има възможност да стигне до реванш срещу мен!“