Начало ММА Ерин Бланчфийлд се надява на нова голяма битка в UFC

Ерин Бланчфийлд се надява на нова голяма битка в UFC

Ерин Бланчфийлд се надява на нова голяма битка в UFC
0

Ерин Бланчфийлд седеше в клетката в Денвър и наблюдаваше как две потенциални нейни съперничи се състезаваха една срещу друга.

Чувствата се трупаха от известно време, но когато видя как Роуз Намажунас победи Трейси Кортес, Бланчфийлд (12-2 MMA, 6-1 UFC) се почувства напълно готова за следващо голямо предизвикателство.

Изминаха повече от три месеца от първата загуба на Бланчфийлд в UFC – поражение с единодушно решение от Манон Фиоро в родния ѝ щат Ню Джърси.

„Винаги е странно да губиш, когато не си свикнал да губиш“, каза Бланчфийлд пред MMA Junkie в петък. „Това е нещо, с което определено не бях свикнал. Никога преди не съм губил в UFC. Всичко това е някак гадно. Загубата, без значение на какво ниво си, е гадна, ако си човек, който е състезателен и който наистина обича това и обича да се справя добре в него. Наистина трябва да го приемеш такова, каквото е.

„Очевидно е, че тази вечер беше гадна. Преодолях я доста добре. През целия си живот съм се състезавал. И преди съм губила. Просто не е било толкова често. Минаха няколко години от последната ми загуба. Но просто трябва да запазя същата нагласа, която имах, когато бях дете: просто да продължа“.