Начало ММА Аманда Лемос и Върна Джандироба нямаха проблеми с кантара пред UFC Vegas 94

Аманда Лемос и Върна Джандироба нямаха проблеми с кантара пред UFC Vegas 94

Аманда Лемос и Върна Джандироба нямаха проблеми с кантара пред UFC Vegas 94
0

Главните героини в главното събитие на UFC Vegas 94, което ще се проведе тази събота, Аманда Лемос и Върна Джандироба, се справиха с влизането в теглото.

Освен двете състезателки в челната петица на ранглистата на Ultimate Fighting Championship в категория 52 кг, всички останали 22-ма бойци, предвидени за шоуто, също изпълниха задълженията си на кантара. Въпреки това съпътстващото събитие между Брад Таварес и Джун-йонг Парк беше отменено.

Бившата претендентка за титлата в категория „сламка“ Аманда Лемос беше първата, която стъпи на кантара на официалното претегляне за UFC Vegas 94. Тя заби кантара на 52,6 кг, докато Вирна Джандироба, нейната съперничка в събота, бе 52,4 кг – с около 200 грама по-малко.

След като пропусна шанса да спечели пояса на UFC в категорията, Аманда се възстанови в последния си двубой, побеждавайки Макензи Дерн през февруари тази година. От своя страна Вирна влиза в този важен двубой срещу сънародничката си след три поредни победи, които я изкачиха до 5-о място в ранглистата.