Начало ММА Майкъл Чандлър разкри, че е бил близо до завръщане още на UFC 306

Майкъл Чандлър разкри, че е бил близо до завръщане още на UFC 306

Майкъл Чандлър разкри, че е бил близо до завръщане още на UFC 306
0

Майкъл Чандлър разкри, че е бил близо до това да се завърне още на UFC 306.

Чандлър, който отдавна е обвързан с битка с Конър Макгрегър, сега ще се изправи срещу Чарлз Оливейра в петрундов мач-реванш на UFC 309 на 16 ноември в Медисън Скуеър Гардън. По време на медийната схватка на платеното събитие тази неделя в „Сфера“ в Лас Вегас Чандлър разкри, че след като планираният му двубой с Макгрегър на UFC 303 се провалил, UFC искали вместо това да запише двубой за титлата „BMF“ с Холоуей.

„Почти щях да се бия [на UFC 306]“, каза Чандлър. „Беше ми предложено да се бия с Макс. Уважавам Макс, защото Макс е шампион, Макс ще победи Илия Топурия, вярвам“.

Мисля, че това беше реалистично за мен, защото вече бях в лагера, във форма и готов да тръгна“, сподели Чандлър. „Споменавам това, не за да… знаете, момчетата хвърлят тези неща, за да се държат като силни момчета – аз не правя това, за да се държа като силен човек. Ако бях Макс, също нямаше да се бия. Бях сигурен, че може би това е добра възможност – Чандлър срещу Холоуей, пояс на BMF, в „Сфера“ [на UFC 306] – но ако бях на негово място, също нямаше да приема.“