Начало Бокс Даниел Дубоа ще търси К.О. срещу Антъни Джошуа

Даниел Дубоа ще търси К.О. срещу Антъни Джошуа

Даниел Дубоа ще търси К.О. срещу Антъни Джошуа
0

27-годишният Даниел Дубоа е решен да защити титлата си на IBF в тежка категория на 21 септември на стадион „Уембли“, но основният фокус на битката е да се състезава в умения и сила на духа с двукратния бивш световен шампион Антъни Джошуа, който е един от главните звезди на британския бокс, заедно с Тайсън Фюри.

Паднах, но сега се изправям“, каза Дубоа, който стана световен шампион след две поражения в кариерата си, пред Sky Sports. „Тази битка означава повече от факта, че Джошуа и аз ще бъдем на ринга. Всичко е заложено на карта. Чия воля е по-силна, кой е успял да контролира по-добре демоните си и кой наистина ще продължи напред в кариерата си – и вярвам, че това ще бъда аз. И съм готов да се кача на ринга и да го докажа.

След обявяването на битката срещу Джошуа, Дубоа каза, че е готов да свали „краля“ [Джошуа] и възнамерява да го направи по най-убедителния и ясен начин.

Цел се към победа с нокаут“, каза Дубоа . „Това е планът. Това е начинът на мислене, това е намерението, с което подхождам към битката. Възнамерявам да съсредоточа целия си живот върху разрушението и просто да стана успешен разрушител, успешен завоевател.“