Начало ММА Стивън Томпсън разкрива защо е разочарован от Шавкат Рахмонов

Стивън Томпсън разкрива защо е разочарован от Шавкат Рахмонов

Стивън Томпсън разкрива защо е разочарован от Шавкат Рахмонов
0

Стивън „Чудотвореца“ Томпсън разбира, че повечето му опоненти няма да искат да се борят с него на крака.

Затова не беше шокиран, когато Шавкат Рахмонов обеща да го надвие в боя им през декември, но в крайна сметка свали Томпсън на земята и си осигури задушаване в края на втория рунд. Томпсън не обвинява Рахмонов, че е избрал пътя на най-малкото съпротивление – това всъщност е умна стратегия – но не му хареса обяснението на непобедения борец в полутежка категория защо това се е случило.

Забавно е, когато момчетата си казват: „Ще изляза там [и ще го нокаутирам]“ – каза Томпсън пред MMA Fighting. „Искам да кажа, че дори Шавкат беше „Ще изляза там и ще го нокаутирам. Той не може да ме удари“, а в крайна сметка се превърна в граплер. Разбира се, извинението му беше „имах наранен глезен“, но този пич предишния ден тичаше на бягащата пътека съвсем нормално.

Забавно е, когато момчетата са там, навсякъде в социалните мрежи, те искат да те накарат да мислиш едно – и очевидно това е някак умно – искат да те накарат да мислиш едно, а след това отиват да правят друго.“

След победата си Рахмонов разкри, че е страдал от сериозна контузия на глезена, която почти го е накарала да се откаже от двубоя, но е решил да продължи двубоя по график.