Начало ММА Топурия за МакГрегър: Вече не представлява спорта, а алкохола и наркотиците

Топурия за МакГрегър: Вече не представлява спорта, а алкохола и наркотиците

Топурия за МакГрегър: Вече не представлява спорта, а алкохола и наркотиците
0

Илия Топурия (15:0) продължава да е един от малцината, които не искат да посрещнат Конър МакГрегър (22:6) обратно в клетката на UFC, като испанецът този път отправи нова сериозна атака към ирландеца за поведението му извън спорта.

Ако ми предложат двубой с него, ще откажа, защото вече има други по-големи съперничества наоколо. Той не е онзи МакГрегър, който вълнуваше масите. Той е МакГрегър, който вече представлява алкохола и наркотиците повече от спорта“, заяви „Матадора“ пред Marca.

„Прословутия“ ежедневно прави противоречиви изяви в публичното пространство. Един ден той участва в промоция на уискито и бирата си в екзотична точка от света, в друг ден публикува клипове от яхната си, докато различни жени обслужват физическите му нужди, в трети се появява край ринга на най-големите събития в света на бойните изкуства, а в четвърти прави поредната си заявка за завръщане в октагона.

Топурия от своя страна изглежда е напълно отдаден на своята кариера. Предстои му след месец да оглави галата на UFC в Абу Даби, за да защитава титлата си в „перо“ срещу Макс Холоуей (26:7), а по-рано имаше възможност да се бие на стадион „Сантиаго Бернабеу“ в реванш срещу Александър Волкановски.