Начало ММА Лекарска намеса спря Сен Дени в сблъсъка му с Моикано в Париж

Лекарска намеса спря Сен Дени в сблъсъка му с Моикано в Париж

Лекарска намеса спря Сен Дени в сблъсъка му с Моикано в Париж
0

Беноа Сен Дени (13:3) допусна втора поредна загуба в UFC, като този път бе дори по-тежка в сравнение с онази от Дъстин Порие (30:9) през март, когато бе нокаутиран. Битката му с Ренато Моикано (20:5:1) бе спряна от лекаря след втория рунд, защото просто дясното око на французина се затвори напълно в следствие на ударите на бразилеца.

Първият рунд бе съкрушителен за Сен Дени, защото той бе свален рано на земята, а там Моикано започна методично да вкарва мощни чукове и лакти в главата на опонента си. Така се отвориха огромни аркади, поставили началото на края на този мач.

Във втория рунд Беноа се съвзе и дори спечели точка в актива си, но въпреки това оттоците и аркадите превърнаха лицето му в ужасна гледка. Това принуди медицинското лице да се качи на ринга и да провери състоянието му преди да се произнесе категорично, че зрението на боеца е нарушено.

Ренато Моикано след мача изнесе странна реч, в която намеси едновременно името на Исус Христос, глобалистите, Еманюел Макрон, красотата на Париж и какво ли още не. Няма обаче да ви цитираме думите му, защото в по-голямата си степен те бяха цинични и политически ориентирани, а подобни думи в спорта не бива да намират място.