Начало ММА Стрикланд не вижда как Раунтрий ще победи Перейра

Стрикланд не вижда как Раунтрий ще победи Перейра

Стрикланд не вижда как Раунтрий ще победи Перейра
0

Халил Раунтрий (14:5) е един от най-големите аутсайдери в шампионска битка тази година в UFC, ако съдим по прогнозите на специалисти и анализатори. Този уикенд той се изправя срещу Алекс Перейра (11:2) в спор за титлата в полутежка категория, въпреки факта, че е поставен под №8 в ранглистата на дивизията.

Междувременно бившият шампион в средна категория – Шон Стрикланд (29:6), също сподели мнението си, че американецът няма особени шансове срещу бразилската суперзвезда.

Просто не виждам как Халил може да го направи. Мисля, че го гледах в боя с Антъни Смит, но не мисля, че е способен. Не смятам, че притежава нужните инструменти, за да победи Алекс. Няма да го нокаутира, няма да го бие по точки, няма да го пребори“, категоричен е „Тарзан“ в интервюто си за Helen Yee Sports.

Чисто статистическите, „Бойния кон“ е постигнал 10 от 14-те си победи с нокаут, но именно Смит (38:20) е най-голямото име във визитката му, като преди това инкасира подобни загуби от Джони Уокър (21:9) и Ион Кутелаба (18:10:1).

Алекс Перейра проведе голяма част от подготовката си в компанията на Шон Стрикланд. Това до известна степен обяснява симпатиите помежду им.